пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

 

Здоровий спосіб життя ,хворобам нема вороття.

 
“Єдина краса, що я знаю, – це здоров’я.”
Генріх Гейне
 

 
 
 
 
 





 
7 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоров’я,в бібліотеці для дорослих відбулася бесіда-гра «Здоровий спосіб життя ,хворобам нема вороття.» В ході її читачі прийшли до думки що вести активний і здоровий спосіб життя це чудово! Народна мудрість говорить про те, що не обов’язково бути красивим, адже головне в житті – здоров’я. Зі слів великого Генріха Гейне “Єдина краса, що я знаю, – це здоров’я.” можна зробити відповідні висновки, що не всі те золото, що блищить зовні, головне – всередині.
   Всього декілька років тому в суспільстві наростала проблема глобального масштабу – апатія людини до здорового способу життя. Молоді хлопці та дівчата, які курили цигарки та вживали спиртне просто посеред вулиці було досить звичним явищем, вже не кажучи про наркотики. Людство безжально котилося в прірву безвихідності та небажання покінчити зі своїми шкідливими звичками. На щастя, сьогодні суспільство, а особливо молодь намагаються більшість свого вільного часу провести не за келихом хмільного напою та сигаретою, а навпаки займаючись спортом. Лави більшості, які виступають за здоровий спосіб життя стрімко поповняються з кожним днем. Наші юні читачі його є прихильником. Вони дбають про своє здоров’я: займаються фізкультурою, вживають правильну їжу та проводити більше часу на свіжому повітрі. Майже всі вони по декілька років активно займаються футболом. Це Кальчук Микола,Клімашенко Руслан,сестрички Ткаченко Марія та Ткаченко Вікторія, Рачківський Амір. Ткаченко Вікторія уже понад два роки займається в секції по жіночому футболу. Тричі на тиждень вона по 2.5 години тренується під керівництвом тренера та наставника Бабюка М.В.І вже досягла значних результатів. Має золоту,срібну та бронзову медалі. Нагороджена багатьма грамотами та дипломами. Успішно навчається в 6 класі. Наразі з футболом Вікторія ще й займається бігом на короткі дистанції і неодноразово захищала честь рідної школи й була  й здобула також високі спортивні нагороди.
Клімашенко  Руслан продемонстрував спеціальні спортивні вправи для футболістів. Адже щоб справно грати у футбол,потрібно мати міцне здоровя і вести здоровий спосіб життя. А для цього потрібно замінювати кожну свою шкідливу звичку на щось, що нам приємно робити, але не шкодить нашому здоров’ю . Ось і весь секрет досягнення здо­рового способу життя, хорошого настрою й приємних вражень від життя.
 

 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар