вівторок, 5 травня 2015 р.


 



Відчуй радість від читання.
Літературний марафон


 


   
30 квітня 2015 року в Комсомольській бібліотеці філії для дорослих відбувся літературний марафон «Відчуй радість від читання»В рамках Всеукраїнської акції «Українська молодь читає».

    До заходу була оформлена  книжкова виставка «BOOk симпатія» на якій були виставлені книги найбільш популярні  за читаністю серед молоді.

Літературний марафон «Відчуй радість від читання» розпочала завідуюча бібліотекою Дроненко Л.Є  короткою розповіддю про значення книги,читання,бібліотеки в житті кожної людини. Потім читачі включилися активну розумову роботу. Вони змагалися в знанні  прислів’їв та приказок про книгу, в турі «Світ дитинства» давали відповідь з якого твору наведені уривки, в «Млинцях « Книжкових»,своєрідні грі суперечці із запропонованих відповідей вибирали вірну, яка пов’язана з книгою,в турі «Портретна галерея».

: впізнавали літературного героя за його словесним портретом,в літературній вікторині «Сучасна українська література» показували гарні знання української літератури.

   Але найбільше юним читачам сподобалась презентація своїх читацьких уподобань «BOOK-симпатія». За умовами заходу  учасникам необхідно було підготувати усну презентацію своєї улюбленої книги (4 -6хвилини).  У доповненні до виступу деякі читачі ,як Кальчук Олена зачитала уривок з книги яку презентувала,а Ткаченко Марія продекламувала сонет В.Шекспіра напамять. В перерві між виступами була рекламна книжкова пауза: «Цікавинки звідусіль»

До читання було залучено двох читачів ,Коліжук Олесю,яка взяла книгу Л.Дереша «Поклоніння ящірці» та Ткаченко Вікторію,яка взяла книгу «Гаррі Потер і філософський камінь».

 




Немає коментарів:

Дописати коментар