пʼятницю, 6 травня 2016 р.


Зі сплаву мертвих та живих писалась Перемога

 
 
 
 
 

Вони у битві чесно полягли,
А іншого - ні вибору, ні змоги.
Вони загинули. Але перемогли,
Бо віддали життя для Перемоги




6  травня актив Комсомольської бібліотеки завітав в гості до Комсомольського територіального центру соціального обслуговування,відділення соціально-побутової адаптації, до дітей війни та вдів війни та привітали їх з великим та світлим святом 71 Днем Перемоги над нацизмом. На літературно музичні композиції звучали вірші М. Гарніка. "У мене днів не вистачить для того"у декламуванні Ткачука Вадима,     " Ветерани "   у декламуванні Коломійчук Каріни, Віталія  Назарука" Схилімо голову  "   у декламуванні Лащенка Вадима   ,   "Упав Берлін " у    декламуванні Коломійчук Каріни ,    "До тебе, людино, звертаюсь "      у декламуванні      Дашкевич Світлани, вірш Василя  Симоненко    "Салюти миру "   у декламуванні   Рибак                      Христини.

         Звучали пісні "Діти війни"у виконанні Мануїлова Дмитрія, Пісня "Кино идет" у виконанні Мануїлова Дмитрія,Томчук Ганни,Рибак Христини та Коломійчук Карини і інші.

      Вшановано пам'ять загиблих в роки Другої Світової війни хвилиною мовчання.

     Всіх присутніх схвилював виступ дитини війни,вчительки початкових класів Пискун Ліди Федорівни,яка розповіла про  важке воєнне дитинство та продекламувала вірш про війну.















 

Немає коментарів:

Дописати коментар