пʼятницю, 29 липня 2016 р.



МАХНІВКА ПРИЙМАЛА ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ З ФУТБОЛУ.
 

Переможці - немирівчани, срібні призери - наші земляки

24 липня на оновленому стадіоні села Махнівка відбулась фінальна частина змагань Вінницької обласної ліги сільського аматорського футболу сезону 2016 року. Вболівали за результати фіналу обласної ліги й керівництво району та ВОО ВФСТ "Колос".

НА спортивному заході були присутні голова РДА Олег Оркуша, голова районної ради Віктор Слободянюк, голова Асоціації сільського аматорського футболу Василь Марчук, голова Вінницької обласної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк, представники агроформувань району, місцева влада.

ЗА путівку до фіналу змагалось всього 16 команд. Участь у заключному етапі взяли 4 команди: «Дністер» с. Серебрія (Могилів- Подільський р-н), «Агро – Астра» с. Кірово (Немирівський р-н), «Селище» (Тиврівський р-н) та наші земляки - команда «Моноліт» с. Сестринівка. Долю 3 місця у напруженій боротьбі вирішували команди «Селище» та «Дністер». Бронза дісталася команді «Дністер» (рахунок 4:1). Наші земляки - команда "Моноліт" із Сестринівки змагалася з немирівчанами («Агро-Астра») - за першість та почесний перехідний Кубок. Фортуна була на боці гостей. Тож, закінчивши гру з рахунком 3:2, перемогу святкували спортсмени з Немирівського району. Козятинцям дісталося срібло.

ВСІ переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями, команди – кубками.

 Головною суддівською колегією було визначено кращих спортсменів в номінаціях. Серед них і наш земляк Олександр Собко із команди "Моноліт", який визнаний «Кращим бомбардиром".

 ЗА вагомий особистий вклад в реалізацію державної політики з розвитку фізичної культури та спорту серед сільського населення Вінниччини Подякою ВФСТ «Колос» відзначено в тому числі: сільського голову с. Махнівка Павла Кузьмінського; сільського голову с. Сестринівка Анатолія Левчука.

 Почесною грамотою ВФСТ «Колос» за особистий внесок у розвиток та популяризацію сільського футболу на Вінниччині, організацію спортивно- масових заходів, примноження спортивної слави фізкультурно- спортивного товариства «Колос» відзначено голову Козятинської районної організації ФСТ «Колос» Валерія Швеця.

 Спортивне свято, за словами вболівальників, вдалося на славу. Всі отримали море позитивних емоцій.

 

 








Немає коментарів:

Дописати коментар