середу, 9 листопада 2016 р.


ЖИТЕЛІ ДЕВ’ЯТИ СІЛ РАЙОНУ ВИСЛОВИЛИ КАТЕГОРИЧНИЙ ПРОТЕСТ


Проти закриття неврологічного відділення у селі Махнівка

Вони провели вже не одне зібрання. Нещодавно свою позицію висловили у Зверненні до депутата Верховної Ради України Юрчишина П.В., голови Козятинської районної ради Слободянюка В. М., голови Козятинської РДА Оркуші О.С., в.о. головного лікаря Козятинської ЦРЛ Кравчука О.М. Ось що вони пишуть:

 «Ми, сільські та селищні голови сіл Вовчинець, Перемога, Тернівка, Юрівка, Махнівка, Жежелів, Бродецьке, Безіменне, Поличенці, враховуючи думку жителів територіальних громад щодо подальшого функціонування неврологічного відділення №2 Козятинської ЦРЛ, що базується в селі Махнівка, висловлюємо категоричний протест проти переводу даного відділення. Життєво необхідним для мешканців 20 населених пунктів є базування цього медичного підрозділу в селі Махнівка.

Зважаючи на те, що громадяни систематично звертаються за допомогою в неврологічне відділення, бо воно є найбільш наближене до віддалених сіл, та медичне обслуговування проводиться на достатньо високому рівні, просимо врахувати думку очільників та мешканців громад. Багато мешканців завдячують своїм повноцінним життям після лікування та реабілітації в неврологічному відділенні села Махнівка, особисто лікарю Шкрябій Д. Г. та медичним працівникам відділення.

Звертаємось до вас з метою захисту потреб та інтересів людей, зняття соціальної напруги, яка наростає серед мешканців вищезгаданих громад, попередження радикальних дій з боку населення, зарадити закриттю-переводу неврологічного відділення. Просимо владу необдуманими реформаторськими діями не знищувати українську медицину та не ставити під загрозу здоров’я й життя людей.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар