суботу, 18 січня 2014 р.

«Єднаймо сонячні думки,читаймо книги залюбки»


«Єднаймо сонячні думки,читаймо книги залюбки»

  26 вересня в Комсомольській бібліотеці-філії для дорослих з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек відбувся вечір-зустріч  з письменницею, уродженкою  села , Кугай Ольгою Сергіївною «Я дитина землі»,за  однойменною назвою її першої книги. Адже все життя Ольги Сергіївни пройшло біля землі,цілих 42 роки вона пропрацювала на ній.Її книги – запрошення до вивчення історії села, краю,поваги до ветеранів,людей поважного віку,ода сільській жінці , шана чоловічій дружбі,гімн природі,рибальству та звичайно коханню... На вечорі були присутні:читачі бібліотеки та друзі письменниці.

    Завідуюча бібліотекою коротко познайомила з життєвим та творчим шляхом письменниці. Коротким змістом книг. Ну а далі почалися різноманітні запитання:Як довго займається письменниця літетературною творчістю,чи її герої надумані чи реальні люди,де черпає вона свої сюжети,коли закінчить свою третю книгу і інші…

     Книги письменниці в бібліотеці найшли шлях до свого читача та зайняли провідне місце серед  краєзнавчої літератури.

      Музичне привітання письменниці підготував Мануїлов Дмитро,уривки з її творів  читали :Монинець Андріана та Тарасюк Ольга,вірш про село,з поетичної спадщини молодшої сестри Ольги ,Людмили продекламував Рачківський Роман.




     





 Багато теплих слів, спогадів, вражень отримали всі присутні земляки письменниці від спілкування з нею та побажали їй творчої наснаги,написання четвертої книги в жанрі драми.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар