пʼятницю, 27 червня 2014 р.


Справа  честі кожного українця.

 

Війна в однаковій мірі обкладає даниною чоловіків і жінок,

але з одних стягає кров, з інших — сльози.
В. Теккерей

       З огляду на останні події  історії нашої держави,пов’язані з протистоянням російської агресії в Криму і на Сході,неоціненною є підтримка і допомога армії простих громадян небайдужих до долі своєї Вітчизни. Свій вагомий внесок у загальнонародну справу  захисту країни зробили жителі с.Комсомольське.Так за ініціативою сільського голови Лопатинського А.Г. було зібрано продукти харчування для солдат у м Cлавянськ. Сільська громада активно включилась у цю  справу від підприємців до простих пересічних жителів села. Адже це справа  честі кожного українця. Місцеві члени Козятинської народної самооборони погрузили та відправили продукти на Козятин ,а далі на Схід.

     Анатолій Георгійович  постійно на зв’язку з односельчанами ,які несуть службу на Сході і в інших куточках країни. Зокрема Лопатинський А.Г. потурбувався про покращення особистого захисту солдата Лопатюка Миколи, вручивши йому бронежилета 4-го класу ,який був закуплений на кошти зібрані підприємцями та жителями комсомольської  сільської громади . Не обходить увагою і їхні сімꞌї,турбуючись про кожну .Адже  солдату  краще служиться,якщо в дома міцний тил і немає проблем.

       Маю надію, що українці будуть солідарні з нашими солдатами, які зараз виборюють наше право жити у мирній та цілісній країні.






Немає коментарів:

Дописати коментар