пʼятницю, 4 липня 2014 р.


Свято молоді

У Комсомольському

              Завідуюча клубом В селі  Комсомольське 28 червня з нагоди Дня молоді та Дня Конституції відбувся футбольний матч першості Калинівського району між командами «Колос» с. Комсомольське та «Стимул» с. Писарівка , який закінчився з рахунком 1:1.

Після матчу на стадіоні молодь відпочивала на рок-концерті , де виступав рок гурт «Orion». Розпочався концерт з гімну України , який вони виконали вживу. В зв’язку з подіями , відбуваються на Сході країни, які сколихнули весь світ , вшанували Героїв , що загинули , відстоюючи честь і гідність нашої неньки України хвилиною мовчання . Також у виконані гурта прозвучала пісня :

«За Україну, за Батьківщину, За батька і матір я загину»

 Що вразило всіх присутніх і підняло у них патріотичний дух. Ще звучало багато інших пісень на різні тематики.  Також у концерті брав участь працівник районного Будинку культури , методист аматорського мистецтва Ілля Мхеідзе , який вразив молодь не лише своїм співом, але й вмінням розважати глядачів. Молодь дякувала організаторам за цей захід і запрошувала рок-гурт «Orion» на наступне свято.   

                                                               
                                      









Немає коментарів:

Дописати коментар