середу, 19 листопада 2014 р.


«Сторінками життя та творчості Т.Г.Шевченка»
Огненне слово його наскрізь проймало серце не тільки тих, кому близьке було народне горе, а й тих, кому й байдуже було до того. Всі дивувалися красі та силі тієї простої мови, якою Шевченко виливав свої вірші. Увесь світ став прислухатися до його мови, а на Вкраїні вірші приймали як благовісне, пророче слово» П.Мирний
Тарас Шевченко – символ чесності, правди, великої любові до людини. Вся творчість Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба були думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів за світлу долю трудового люду.З метою ознайомлення читачів бібліотеки з усіма гранями творчості генія України Тараса Шевченка, вшанування пам’яті видатного художника слова, патріота українського народу та поглиблення знань молоді  про творчість Т.Г.Шевченка, виховання любові і поваги до його спадщини та з нагоди 200- річчя з дня народження генія українського народу до Всеукраїнського Дня бібліотек в Комсомольській бібліотеці-філії для дорослих була проведена літературна вікторина . «Сторінками життя та творчості Т.Г.Шевченка»
Читачі змагались в знанні  життєвого  та творчого шляху великого генія українського народую, що наче вогник, запалює душу кожного українця. Переможцем став Лащенко Вадим.


Немає коментарів:

Дописати коментар