четвер, 12 березня 2015 р.


«Родина як зірка єдина»

 7 березня в Комсомольському сільському клубі об’єднало жителів села подвійне свято:  8 березня та фестиваль родинної  пісні «Родина як зірка єдина». Ведучі заходу Кубич Марія та Черняєв Богдан  розпочали захід  хвилиною мовчання за всіма загиблими із зони АТО. Привітали всіх присутніх з святом весни, бажали здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного із української пшениці, рум’янців від калини. Щоб у їхніх домівках завжди панував мир і злагода, а серця зігрівались Любов’ю та повагою  дорогих їм людей. Також бажали родинам які чекають на повернення своїх синів що захищають нашу Батьківщину, нарешті зустріти своїх героїв додому з перемогою над загарбниками,  і щоб це весняне свято принесло кожній матері спокій в їхній стривоженій душі. Також звучали вітальні пісні  про  у виконані Кубич Марії пісня «Мамо», Медвідь Світлани пісня «Мама», Мануїлова Дмитра пісня «Присвята Батькам»,  Бурля Анастасії та Антонюк Софії пісня «Струмочок».

Як завжди усіх присутніх частували короваєм  який увібрав у себе світло щедрої української землі, та став для всіх символом родинного свята.

Мануїлова Валентина В. розпочала фестиваль родинної пісні віршем «Єдина родина»  А.Матвійчука . Цьогоріч  у фестивалі прийняло учать 9 родин .П’ять сестричок Шостак Юлія, Крищук Марина та Катерина,  Коломійчук Карина, Лопатюк Марія. Мануїлова В.В з сином Дмитром. Сестрички Шиманські Анастасія та Дар’я. Томчук Світлана О. з донькою Анною. Сестрички Присяжнюк Діана та Анна. Сестрички Маліванчук  Світлана та Валентина , Буніц Тетяна. Сестрички Сімочко Анастасія та Ангеліна. Рибак Лідія М. з донькою Кристінкою. Та особливо порадували мама з донькою Леонтюк Лариса Іванівна та Альона які з нетерпінням чекають на повернення тата та  коханого чоловіка із зони АТО. Леонтюк Леонід Іванович  з гідністю оберігає крихкий кордон нашої держави. Вони підготовили дві пісні «як у нас на Україні » та ще пісня яка була присвячена таткові та усім землякам про сьогоднішні події в України «Верните нам наше небо» Альона виконувала її у татковому військовому  береті який був подарований ним на передодні.

 До свята було організовано виставку «Сімейна скарбничка» на якій розміщено було вишивки  родин. Родзинкою заходу  стала  пісня «Перлина Україна» у виконані Василенко Юлія та Мануїлова Дмитра   під танцювальний супровід дитячого танцювального колективу сільського клубу.

Усі учасники фестивалю отримали подарунки від  людей які ніколи не стоять осторонь і турбуються за розвиток села та його жителів це : сільський голова Лопатинський А.Г., Дроздович А. Є. ,Гордійчук Ю.О.  

На завершення ведучі бажали всім Мирного неба, Свіжого хліба, Чистої води і не каплі біди.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар