пʼятницю, 26 грудня 2014 р.


  «Люби,шануй,оберігай усе,що зветься Україна»

   До відзначення  Дня Збройних Сил  України , в комсомольській бібліотеці-філії для дорослих відбувся літературно-музичний вечір «Люби,шануй,оберігай усе,що зветься Україна» .Розпочався захід з вшанування хвилиною мовчання світлої пам’яті усіх, хто склав голову, захищаючи рідну землю.

       Про наших односельчан, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає недоторканість та територіальну цілісність держави в районі АТО розповіла  зав.бібліотекою Дроненко Л.Є.Одночасно фото героїв  всі присутні могли побачити  на моніторі комп’ютера.

    Потім ведучі ,сестри Кальчук Марина та Кальчук Олена  коротко розповіла про історію  та  віхи становлення українських збройних сил,привітали всіх присутніх чоловіків ,які служили і які за віком ще ні- із святом мужності та геройства, хто літ тому назад багато,і тим,хто нині з автоматом,нам спокій береже і захищає всіх нас,мамів,сестер,братів і нашу всю родину-рідну ,вільну та незалежну Україну. Звучали вірші : «Я не винен мамо,» « Палає свічка,скапує сльозами»,пісні «Коли ти в армію підеш», « Мамина сорочка»,була інсценізована сценка «Проводи в армію» і інші.

Як завжди до свята був організований тематичний перегляд літератури « Свято мужності і Слави».










Немає коментарів:

Дописати коментар