пʼятницю, 9 січня 2015 р.


Шахматний турнір у Комсомольському.

Присвячено захисникам.


4 лютого в актовій залі сільського клубу, за ініціативи Лазарчука І.М. відбувся шахматний турнір між командами с.Глухівці та с.Комсомольське.

Новий рік комсомольські шахісти розпочали черговим товариським турніром, запросивши на змагання любителів цієї інтелектуальної гри з селища Глухівці. Турнір присвячувався 71-й річниці звільнення колишньої Махнівки, а нині  Комсомольського від німецько-фашистських загарбників.

Символічно , що змагання розпочались хвилиною мовчання в пам'ять про загиблих та померлих колишніх захисників Вітчизни та нинішніх, які віддали свої квітучі життя у боротьбі проти сепаратистів і порушників суверенітету та цілісності нашої держави.

Захід проходив під егідою місцевої сільської ради і особисто її голови А.Г. Лопатинського та завідуючої сільським клубом М.О.Кубич.

Комсомольські шахові турніри полюбилися гравцям, бо ж можна вкотре перевірити свій хист та логіку мислення, а також дізнатися на що здатні достойні суперники. Як завше змагання проходили цікаво, динамічно та в гострій боротьбі, бо ж склад учасників підібрався сильний, які вже чимало «з’їли каші »  в подібних спортивних баталіях. Але й молоді переймають хист до цієї захоплюючої гри. Про це свідчить участь у змаганні учня місцевої школи Валентина Денисюка.

Будь-який турнір завше називає своїх переможців, а цього разу ними стали лікар місцевої лікарні Д.Г.Шкрябій, який виборов першу сходинку пошани. Наступав суперникові на п’яти по кількості здобутих очок колега переможця , лікар відділення швидкої допомоги Б.В.Грушецький, а третє місце дісталося гостеві змагання – мешканцеві Глуховець М.Л.Лукомський. Всіх переможців пошановано грамотами відділу молоді і спорту РДА. Таку ж відзнаку за прагнення до перемоги отримав наймолодший учасник змагання  і віриться, що у Валентина Денисюка всі вагомі перемоги ще попереду.

 













Немає коментарів:

Дописати коментар