вівторок, 20 січня 2015 р.


Комсомольське занепокоєне .

                                               

        За останні півроку в Комсомольській територіальній громаді погіршилась криміногенна ситуація,частими стали крадіжки майна громадян,проникнення в житлові будинки,господарські споруди,побиття громадян невідомими особами. Жителі  територіальної громади занепокоєні ситуацією,в сільську раду  надходять cкарги  та звернення.

    У зв’язку з цим сільський голова А.Г.Лопатинський звернувся із зверненням до  начальника Козятинського РВ УМВС України у Вінницькій області полковника міліції Ткачука Г.В.

     Прошу Вас провести профілактичні заходи та відпрацювання з раніше засудженими ,схильних до правопорушень,тих,хто вживає наркотичні засоби та зловживають алкогольними напоями.

   Провести конкретні заходи по боротьбі з самогоноварінням,виявлення та ліквідації місць незаконного виготовлення і торгівлі спиртними сурогатами.

   Також проводити відповідні відпрацювання по скоєних злочинах,які є не розкритими.

Проводити прес-сходи з жителями територіальної громади(с. Комсомольське,с .Марківці, с..Медведівка, с-ще Садове)

  Змінити графік прийому громадян дільничним інспектором у зручний для громадян час(з 8.00 год.)

   Особливо звертати увагу на виконання Закону України «Про звернення громадян» та надавати максимальну можливість дільничному інспектору здійснювати прийом громадян згіднозатвердженого графіка»

     За результатами  прес-сходів та профілактичних заходів в територіальній громаді про проведену роботу,спільно з виконкомом Комсомольської сільської ради,прошу прозвітувати відповідальних осіб РВ УМВС на сходах сіл територіальної громади в березні місяці2015 року.

 

 

З повагою

Сільський голова                       А.Г.Лопатинський
  
 

                                                      

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар