вівторок, 20 січня 2015 р.


Славний вчинок

МАЙБУТНІЙ ОХОРОНЕЦЬ ВРЯТУВАВ СУСІДА

Це зробив мешканець Комсомольського Ігор Погребняк, який навчається  у Вінницькому вищому профтехучилищі МВС України.

ТОГО РАНКУ Ігор звично поспішав на маршрутку, аби доїхати до обласного центру. По дорозі він обігнав хлопчика і дівчинку, які йшли до школи. Аж раптом позаду себе почув дитячий плач. Оглянувшись, побачив дівчинку, яка голосно плакала. А де ж хлопчик, – метнулась думка? За мить побачив малюка, який борсався в ополонці. Ігор зреагував миттєво. Він виламав гілку і підповз по льоду до хлопчини, сказавши, щоб той взявся за гілку. Хлопчик так і зробив. Поволі рятівник витягнув малюка на лід і наказав, щоб той не вставав. Лише біля берега хлопчина підвівся на ноги.

    Ігор привів потерпілого до автостанції і зателефонував своїй мамі, аби передала сусідам, щоб ті негайно принесли своєму синові сухий одяг, а сам поїхав на навчання...

       Сільський голова Анатолій Лопатинський мовить, що односельці пишаються вчинком свого юного земляка, який вирішив присвятити себе захисту інших людей. А ще радіють за Ігорових батьків Аллу Анатоліївну та Сергія Анатолійовича, які народили та виховують трьох славних діток: Ангеліну, Євгенія та Ігоря, який після закінчення училища мріє продовжити навчання в у міліцейському вузі.

     Особливо вдячні Ігореві батьки третьокласника Дениса Антонюка за врятоване життя їхнього сина. Через кілька днів Ігореві Погребняку виповниться двадцять літ, тож хай щастить йому на життєвій ниві, яку він засіває добром.

                                Петро ЗАРИЦЬКИЙ


Немає коментарів:

Дописати коментар