середу, 21 січня 2015 р.


Діляться теплом сердець.

      Україна переживає важкі часи . На Сході держави кровоточить болюча рана сепаратизму,який засуджує не тільки наш народ ,а й прогресивна світова спільнота. Вірні сини України відстоюють нашу державність і повсюди шириться  рух підтримки самовідданих захисників Вітчизни. Кожне місто,село,вулиця,будинок подає  руку допомоги ,ділячись теплом та щедрістю сердець. Всюди працюють волонтери ,які організовують рух підтримки наших право борців. У Комсомольському  діє кілька волонтерських груп,які підтримують зв'язок з військовими формуваннями,що несуть бойову службу ,шпиталями та лікарнями,де лікуються бійці АТО,вивчають потреби бійців і збирають в селі кошти,продукти харчування та інші необхідні для бійців речі. У волонтерській роботі  активну участь беруть колишні офіцери української армії,ветерани,небайдужі люди.

    Була скрута з медикаментами та коштами на їх придбання у вінницькому військовому шпиталі і комсомольські доброчинці відгукнулись на цю потребу. Вони підтримують зв'язок з Житомирською 95  аеромобільною бригадою та іншими військовими і благочинними формуваннями.

   Місцеві волонтери вважають обов’язком честі спілкуватися з людьми ,розповідаючи про потреби війська і мешканці села демонструють свою щедрість .Серед тих, хто найбільш активно допомагає бійцям АТО,Олександр Миколайович Лопатюк,Тамара Василівна Коліжук,Олександр Володимирович Кравець,Володимир Васильович Шнайдрук, Олександр Олександрович Іванюк,Микола Миколайович Мельничук,Світлана Миколаївна Кравченко,працівники магазину «Махнівка»,колектив дитячого садка «Ромашка» який плете шкарпетки для наших оборонців та багато інших щирих й щедрих людей.

   З Комсомольської територіальної громади у війську та в зоні АТО перебувають понад двадцять осіб,тому родини захисників щиро вдячні землякам-добротворцям.

Немає коментарів:

Дописати коментар